Partnere

Våre partnere:

4Human AS
4human er en ledende IT-leverandør som tilbyr HRM-systemer med tilhørende konsulenttjenester, og driftstjenester fra to datasentraler
i Norge med tilhørende konsulenttjenester. Evolution HRM er at anerkjent HRM-System med en rekke fornøyde kunder.
ATECO Systems AS har passert 20 kunder på Evolution HRM.

OneStop Reporting

Ateco Systems AS er forhandler for OneStop Reporting AS.
I sammen leverer vi en komplett Business Intelligence-løsning for rapportering, budsjettering og analyse 

EET Europarts

EET Europarts (tidligere Barex Distribusjon AS) hjelper oss med løsninger innen merking, datafangst og butikkdatautstyr. Merking er normalt med termo og termotransfer skrivere. Datafangst er strekkodelesere, håndterminaler, RFID, magnetkortlesere og skjermer med og uten pekefunksjon. EET Europarts har også spesialisert seg på butikkdatautstyr som kvitteringsskrivere, kundedisplay, skjermer, tastatur, kasseskuff og rekvisita. EET Europarts også en utviklingsavdeling som lager programvare for håndterminaler, skrivere og integrasjon mot andre systemer. Det finnes ferdige rutiner/programmer mot ERP systemer som Visma Business og Visma Global.

Huldt & Lillevik AS (oppkjøpt av og innfusjonert i Visma Software AS)

Programvareserien fra Huldt & Lillevik dekker din bedrifts behov innen Lønn og HR! Huldt & Lillevik har over 30 års erfaring innen lønn, og er idag Norges mest solgte lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. Årlig sendes nærmere 1 million lønnsslipper gjennom Huldt & Lilleviks programvare. I 2015 ble Huldt & Lillevik AS kjøpt opp av Visma Software AS, og skal fortsette som heileid datterselskap av Visma Software AS. 

Axactor AS

Stadig flere velger å la Axactor ta seg av fakturaoppfølging og purringer. Det betyr reduserte kostnader og bedre likviditet. Axactor sine løsninger spiller fint med både Visma Global og Visma Business.

LocalHost AS

Ekstern serverdrift blir mer og mer aktuelt for våre kunder. Samtidig er det økende bevissthet på sikkerhet. Local Host As har tilhold i Nordfjord og tilbyr ekstern serverdrift basert i Norge. Selskapet har vokst til 18 ansatte og har god kapasitet til å håndtere en økende kundekrets, herunder ved å ta i bruk Lefdal Gruve. Hos LocalHost blir kundenes data ivaretatt på best mulig måte; med redundans i alle ledd, gjennomprøvde backupsystemer og rask tilgang til support. Bedriften har også et sterkt miljøfokus, og har høstet internasjonal oppmerksomhet med egenutviklet kjølesystem som bidrar til et svært lavt strømforbruk i forhold til alternative løsninger. Fokus på sikkerhet gjennom både datalagring, backup-systemer, datalinjer, strømforsyning, kjølesystem, intern kompetanse osv. Samarbeidet med ATECO Systems sikrer også rasjonelle løsninger for å gi support til våre kunder.

Pluss Skolen

PLUSS AS driver med kurs for private, bedrifter og det offentlige. De holder korte og lange kurs for nybegynnere og for den mer avanserte. Kurs innen Microsoft Office (Datakortet og eBorger), Windows, Adobe og flere ulike temakurs.

SuperOffice
ATECO Systems AS spesialiserer seg på SuperOffice Online.
SuperOffice har vært markedsledende i en årrekke med CRM systemer (Systemer for effektiv kundebehandling)

Treider Fagskoler AS, Trondheim

Treider Fagskoler AS er en privat skole, etablert i 1995, som tilbyr korte og yrkesrettede studier til privatpersoner. Det tilbys også kompetansehevende tjenester til bedrifter og offentlige virksomheter. I samarbeid med Treider Fagskoler AS arrangerer vi kveldskurset ”Regnskapsmedarbeider” i våre lokaler, og med våre ansatte som instruktører.

Visma Software AS

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi- og administrasjon. Konsernet består av de fem virksomhetsområdene Visma BPO Accounting and Payroll, Visma Software, Visma Commerce Solutions, Visma Retail og Visma Projects & Consulting.Kontakt oss

ATECO Systems AS
Myrabakken Næringssenter (bygg 2),
6010 Ålesund
Email post@ateco.no
Phone +47 70 15 28 10

Support

Trenger du assistanse på produkter fra Visma eller Huldt & Lillevik. Ring oss på 70 15 28 10, eller send oss en e-post på support@ateco.no

Følg oss