GDPR/Personvern – praktisk 2 dagers kurs for små bedrifter

2 dagers kurs i praktisk GDPR/Personvern for små bedrifter.

ATECO Systems AS har laget et 2 dagers kurs for små bedrifter som vil komme i gang med GDPR.
Kurset er en blanding av forelesning av relevant teori, samt praktisk gjennomføring ved bruk av PC. Etter at kurset er gjennomført skal kursdeltager ha kompetanse til å skjønne hva som skal gjøres i egen bedrift, samt ha påbegynt arbeidet med forsvarlig kartlegging og dokumentasjon. Kursdeltager får utdelt enkle/lett forståelige maler som gjør arbeidet med GDPR effektivt og gjennomførbart uten alt for stor bruk av ressurser.

Tema som blir gjennomgått på kurset
- Hva er persondata og hvilke klassifiseringer finnes og hva regnes som sensitive opplysninger

Viktige begreper innen GDPR:
Databehandler og behandlingsansvarlig Formål som ligger til grunn for behandling av personopplysninger Samtykke til lagring og krav om innsyn Retten til å få data endret/korrigert og retten til å bli glemt.

Kursdeltager må/ får hjelp på kurset til:

Å begynne kartlegging av hvilke opplysninger som lagres i egen bedrift Begynne å opparbeide dokumentasjon Foreslå, samt opparbeide rutiner i egen bedrift Føre logg over aktiviteter i egen bedrift Lage regler for internkontroll

Hva dekker kurset

  • Lunch
  • Kursdokumentasjon teori

Praktisk kursdokumentasjon som dekkes:

Excel ark/mal for:
Kartlegging av personopplysninger som lagres i bedriften
Logg for databehandlings aktiviteter

Word dokument
Mal for personvernerklæring for kunder og leverandører
Mal for personvernerklæring for ansatte
Mal for rapportering av avvik til Datatilsynet
Databehandler avtale (Mal fra Datatilsynet)

PDF maler (F.eks til å legge ut på egne internett sider)
Mal for sletting av persondata
Mal for endring av persondata
Mal for krav om innsyn i egne lagrede persondata

PowerPoint Maler
PowerPoint presentasjon for å kurse kollegaer i egen bedrift om GDPR og informasjon om egne innførte rutiner.

Forkunnskaper
Kursdeltager må ha god allmenn datakompetanse og beherske programmene Word, Excel og PowerPoint.

Pris kr 9.500,- per deltager

  • Oppmøte: Myrabakken Næringssenter Bygg 2
  • Tid: Onsdag 3. og torsdag 4. oktober
  • Klokken: 09:00 – 15:30 begge dager
  • Lunch: Klokken 12.00 begge dager

  • Påmelding: www.ateco.no
    Skriv på påmelding hvis du har matallergi.
  • Forbehold: Kurset kan bli kansellert eller flyttet ved for få påmeldte
  • Hvis kurset blir fullbooket/for mange påmeldte, så blir det satt opp et ekstra kurs.


Du kan melde deg på her

Kontakt oss

ATECO Systems AS
Myrabakken Næringssenter (bygg 2),
6010 Ålesund
Email post@ateco.no
Phone +47 70 15 28 10

Support

Trenger du assistanse på produkter fra Visma eller Huldt & Lillevik. Ring oss på 70 15 28 10, eller send oss en e-post på support@ateco.no

Følg oss