Business Intelligence - 01

OneStop Reporting

ATECO Systems AS har inngått samarbeid med Onestop Reporting AS.
Sammen kan vi levere Business Intelligence-løsninger for rapportering, budsjett og analyse.

Typiske brukere for OneStop Reporting er mellomstore og store selskaper som søker effektive løsninger for disse områdene.

OneStop Reporting-produktene er 100% integrert med markedets ledende ERP-systemer. Design av rapporter gjøres med direkte tilgang til alle data fra ERP-systemet, inkludert brukertilpassede tabeller og felt. Formularer og rapporter lages ved hjelp av enkel dra-og-slipp-funksjonalitet i et Microsoft Excel-grensesnitt, og med OSRs publiseringsløsning distribueres rapporter og formularer enkelt og effektivt. Tilgangskontroll styrer hva hver bruker kan se og gjøre med formularer og rapporter.

Datavarehusfunksjonalitet gjør det mulig å hente data fra andre systemer enn ERP-systemet, slik at rapporter og analyser kan vise informasjon fra alle bedriftens forretningskritiske applikasjoner.

Med OSR web-portal som startpunkt får brukeren tilgang til web-basert rapportering og analyse. I tillegg til mulighet for å hente/vise de tradisjonelle Microsoft Excel-baserte rapportene, får man gjennom portalen mulighet til å lage og vise visuelle dashboards basert på data fra bedriftens forretningssystemer. Et bibliotek av forhåndsdefinerte dashboard-komponenter gjør det lett å komme i gang med design av dashboards.Kundedashboard fakturaResultatrapport i portalen

Kontakt oss

ATECO Systems AS
Myrabakken Næringssenter (bygg 2),
6010 Ålesund
Email post@ateco.no
Phone +47 70 15 28 10

Support

Trenger du assistanse på produkter fra Visma eller Huldt & Lillevik. Ring oss på 70 15 28 10, eller send oss en e-post på support@ateco.no

Følg oss